Актрисата Радина Кърджилова ще ражда на сцената на Народния театър Иван Вазов“,

...
Актрисата Радина Кърджилова ще ражда на сцената на Народния театър Иван Вазов“,
Коментари Харесай

Радина Кърджилова ражда на сцената

Актрисата Радина Кърджилова ще ражда на сцената на Народния спектакъл " Иван Вазов “, написа " Телеграф ". Това е част от сюжета от новата режисура " Частици жена “, чиято премиера е на 7, 8, 12 и 27 октомври на камерната сцена " Апостол Карамитев “.

По пиесата на Ката Вебер към този момент е юридически игрален филм от Нетфликс, който се радва на огромен триумф. Режисьорът Крис Шарков е употребил истинския текст на унгарската авторка за своята театрална версия. Постановката е част от новия план на Народния  -  " Театър плюс “, в който 4 гостуващи режисьори ще слагат 4 спектакъла на камерната сцена.

" Пиесата приказва за архетипни тематики в актуален подтекст, тя е за времето тук и в този момент. Писана е през 2017 година и е близка до действителността. Силни облици, които постоянно са забавни за проучване “, разяснява Крис Шарков.

Радина е млада, хубава и сексапилна жена с неясно изваяно лице, високи скули и стегнат бюст, която желае да роди в домашни условия. Нейният радушен и много дисциплиниран брачен партньор, симпатичният и обаятелният служащ с буйна брада, кротки очи и мъжествени черти Стефан Вълдобрев е склонен, само че в последния миг не идва предстоящата акушерка, а заместничка – безлична и сива, с прави редки коси, правоъгълни очила и тънки вежди Албена Ставрева. Мария Каварджикова е в ролята на майката на Радина, а Ани Пападопулу играе нейната сестра, омъжена за героя на Цветан Алексиев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР